cartofii taiati cubulete, cuscusul, carnatii taiati feliute,ceapa taiata fin si uleiul se pun la calit usor si se amesteca continuu pana se coloreaza pastele se adauga boiaua iar apoi supa si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand condimentand-o dupa gust ; se fierbe pana cand scade lichidul complet si arata ca un pilaf compact. Se poate face si fara carnati si supa pentru post. Se serveste cu salata sau muraturi...
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii