Pieptul de pui se spala, se sterge si se asezoneaza cu sare si piper. Incingem, intr-o tigaie, putin ulei de masline si frigem pieptul de pui, la foc mic. Cand este gata se taie in bucatele si se lasa deoparte pana pregatim celelalte ingrediente. Pregatim cuscus-ul conform instructiunilor dupa plic (prin fierbere, 5 minute ) sau se toarna 3 litri de apa clocotita peste el, acoperim cu folie de plastic si lasam sa se umfle. Se scurge surplusul de apa. Am taiat marunt patrunjelul, am curatat un avocado si o portocala (fara partea alba, doar pulpa) pe care le-am taiat cubulete.
Am stors o portocala si o lamaie, am adaugat peste zeama lor ulei de masline, sare si piper. Acest dresing l-am turnat peste cuscus. Am amestecat usor si am continuat cu pieptul de pui taiat cubulete, patrunjelul, avocado si portocala. Am servit alaturi de un Cocktail Campari Orange (50 ml bitter Campari, 150 ml suc natural de portocale, cuburi de gheata). Deosebit de gustos! Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii