cus-cusul se prepara dupa instructiunile scrise pe ambalaj. separat intr-o cratita punem la incins uleiul si bucatile de pui pe care le prajim ,le lasam sa se rumeneasca usor pa ambele parti si apoi le scoatem punandu-le deoparte ,in acelasi ulei punem pe rand ceapa ,adaugam sare piper si putina apa pt. a inabusi ceapa .pt. a obtine un gust deosebit adaugam pe rand legumele lasandu-le pe fiecare sa-si lase aroma neuitand sa adaugam si restul de condimente dupa care turnam apa peste si lasam sa fiarba la foc potrivit ,avand grija sa nu scada prea mult deoarece sosul este foarte important ,deoarece cus-cusul absoarbe sosul .cand legumele sunt aproape gata se aduga bucatile de pui mai fierbem putin si la final ornam cu verdeata.pe o farfurie punem3-4 linguri de cus-cus peste care punem legume si pui ,peste care turnam sos in asa fel incat cus-cusul sa nu fie uscat dar nici sa balteasca .pofta buna! tip:acest fel de mancare poate fii gatit si fara carne pentru zilele de post sau pt. vegetarieni!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii