Curry

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un kg. cartofi
  • 250 gr. carne de porc
  • 250 gr. carne de vita
  • 250 gr. orez
  • 100 gr. unt
  • condiment curry

Mod de preparare

Carnea se feliaza si se pune la fiert. Se taie cartofii ca la piure si se pun la fiert cu carnea. Separat se fierbe orezul. Dupa ce s-au fiert, carnea se taie cubulete, iar cartofii se piseaza. Se amesteca si se adauga curry si sare dupa gust. Pe o farfurie plata se adauga jumatate orez fiert si pe cealalta jumatate amestecul de cartofi si carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise