Fierbem orezul in apa cu putina sare si curry, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp taiem bucatele legumele si le calim intr-o tigaie adanca cu o lingura de ulei. Cand s-au calit, adaugam laptele de cocos si condimentele si mai lasam sa fiarba in jur de 3-5 minute. Asezam orezul in farfurie, apoi curry-ul deasupra. Este delicios !
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii