1-se taie carnea in cubulete, ca pentru tocanita.Se curata ceapa si usturoiul si se toaca in cubulete mici.Se cojeste ghimbirul si se toaca marunt.
2- Se incinge untul intr-un vas incapator.In aceasta se prajeste carnea in cantitati mici, iar apoi se scoate.In zeama ramasa se adauga ceapa, usturoiul si ghimbirul si se calesc amestecand continuu.Se condimeteaza si se mai tin la foc 1 minut.
3-Se pune carnea in vas, se adauga 1/4 l apa , precum si zeama lasata de carne cat timp a stat.Se acopera si se gateste la foc mic timp de 30 minute.
4- Se oparesc rosiile si li se indeparteaza coaja.Se taie in patru, se adauga peste carne si se continua fierberea pana cand se inmoaie.
5- Se amesteca praful de curry cu 3 linguri de iaurt si se adauga frunzele de coriandru dupa gust.Aceasta mancare se serveste cu orez cu bobul lung si sosul de iaurt condimentat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii