Portionam carnea in cuburi potrivite ca marime.
Ardeiul il taiem cubulete iar ceapa si usturoiul le tocam marunt.
Sotam ceapa si ardeiul in ulei pina se sticlesc , adaugam usturoiul si invartim un minut , dupa care mai punem 2 linguri ulei in care vom perpeli bucatile de carne pe toate partile, pina se auresc.
Presaram curry, ghimbir , adaugam supa si saram. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic cam o ora sau pina cand carnea este bine fiarta. Daca e cazul mai adaugam supa.
Intre timp preparam chutney-ul, taind mango in doua si eliminand samburele.Miezul il taiem cuburi , apoi pulpa o detasam de coaja cu ajutorul unui cutit.
Incingem putin uleiul, punem semintele de chimen sa se incinga putin apoi adaugam celelate ingrediente si la sfarsit cubuletele de mango.Amestecam bine si asezonam daca e cazul.
Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa se inmoaie mangoul cam 5-10 minute.La sfarsit adaugam zaharul si lasam sa se raceasca acoperit.
Servim curry de porc cu orez si chutney de mango.
Chutney de mango poate fi tinut la frigider intr-un borcan, 3-4 zile si se poate servi si cu tortilla mexicane facute din porumb.
Pofta mare !
Mai multe poze gasiti la mine pe blog :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/05/curry-de-porc-cu-chutney-de-mango.html
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii