Conopida desfacuta in buchetele mici se spala si se lasa la scurs;ceapa,usturoiul si ardeiul curatate,si taiate maruntse calesc in ulei,se adauga conopida,vinul si 1cana cu apa;se lasa la fiert iar dupa ce a scazut se adauga pasta de curry,pasta de rosii,se mai lasa pe foc cateva minute,apoi se incorporeaza smantana,se omogenizeaza,se potriveste de gust apoi se serveste fierbinte pe pat de orez rosu.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii