ndepartam pielita de pe carne si o taiem cuburi.
Din toate condimentele plus usturoi, ghimbir curatat si zeama de lamaie facem o pasta cu blenderul. Daca e nevoie adaugam si putin ulei. ca sa obtinem o pasta moale.Tot in blender taiem si ardeii iuti( cu sau fara seminte, cat de iute vreti sa fie mancarea) si ii omogenizam cu pasta obtinuta .
Cu jumatate din pasta ungem cuburile de carne pe care le acoperim si le dam la rece cateva ore.
Incalzim uleiul in tigaie si sotam ceapa tocata marunt.Asaugam apoi restul de pasta si sotam in continuare 5-7 minute.Daca este necesar adaugam putina apa.
Adaugam cuburile de carne si le prajim pe toate partile.
Adaugam vinul , acoperim si fierbem pina este facuta carnea.
Punem zaharul, curry, ceilalti 5 catei usturoi taiati felii si lasam sa fiarba inca 5 minute.Asezonam.
Presaram frunze de patrunjel verde tocat deasupra si servim cu garnitura de orez sau de cartofi.
Pofta mare !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii