Se pregateste umplutura astfel:
Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ficatul taiat fasii, ciupercile intregi si carnea tocata,adaugand si putina apa fierbinte.Se lasa apoi sa se raceasca si se adauga ardeiul taiat fasii,franzelainmuiata si stoarsa,oul batut,sare si condimente dupa gust.Curcanul se umple cu aceasta compozitie apoi se coase si se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu folie de aluminiu in doua straturi.
Se pregateste garnitura astfel:
In jurul curcanului se aseaza morcovii taiati bastonase,telina felii si se da la cuptor cu totul timp de 3-4 ore la foc potrivit,stropind din cand in cand cu zeama lasata.Cand friptura este aproape gata se adauga mazarea,boabele de porumb,ardeiul gras taiat fasii si verdeata sau prazul tocat marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii