Curcanul se curata,se spala bine si se lasa la zvanta.Se unge cu ulei de masline in interior , se unge cu mujdei de usturoi ,dupa care se umple curcanul si se coase.
Se face umplutura din miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine,ciupercile tocate marunt,ficatul de curcan dat prin masina de tocat.Se amesteca bine cu untul,ouale si se potriveste de sare,piper,condimente.Se freaca pana se omogenizeaza ca o pasta.
Cand se pune la fript se unge deasupra cu putin ulei de masline,miere de albine si bere si se presara cimbru,oregano,ce aveti dvs.Din cand in cand se unge cu acest sos pana este rumenit si patruns.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii