1.Se amesteca carnea de porc ,tocata, cu slanina proaspata,data prin masina de tocat. Se adauga un ou, sare, piper si condimentele pentru carne tocata.
2. Se curata castanele, se fierb cu 3 cesti de zeama de carne cca. 20 de minute, se scurg bine, se amesteca incet cu amestecul de carne tocata si slanina ca sa nu se zdrobeasca castanele.
3. Se umple curcanul cu aceasta compozitie, se coase, si se aseaza intr-o tava cu 2-3 linguri de apa si se da la cuptor,preicalzit in prealabil.Se lasa la foc mai mic, ca sa se fragezeasca cu incetul, dupa care se mareste temperatura , iar curcanul se unge cu un amestec de ulei cu rom,ca sa prinda o crusta frumoasa,apoi , din cand in cand , se stropeste cu jiul din tava .Cu o jumatate de ora inainte de a se scoate din cuptor, nu se mai stropeste deloc.Se coace 3 ore. Se serveste cu garnitura dupa gust .
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii