1. Se pun ciupercile la fiert pana ce devin moi, apoi se scurg si se pun deoparte intr-un bol.
2. Se taie curcanul in suvite de 1 cm.
3. Se incalzeste 1 lingurita ulei intr-o tigaie mare care nu lipeste.Se rumenste ceapa 5 minute, pana se inmoaie.
4. Fasiile de curcan se ung cu cealalta lingurita de ulei, frecandu-se cu mana.Se adauga la ceapa si se prajesc rapid 5 minute.
5. Se adauga ciupercile si restul de ulei si se mai prajesc rapid 2-3 minute.
6. Se presara faina si se mai prajeste 1 minut.Apoi se adauga treptat laptele, frecand fundul tigaii pentru a se desprinde bucatelele prinse.Se da in clocot si se mai fierbe 1 minut, apoi se reduce flacara si se lasa sa fiarba inabusit.
7. Se adauga hreanul si patrunjelul si se amesteca.Se lasa sa fiarba inca 5 minute, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de piure de cartofi noi.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii