Luam un cutit cu varf, bine ascutit si sectionam pepenele galben in jumatate, in forma zimtata (pentru ai conferi un aspect mai placut). Cu ajutorul unui dispozitiv de scobit (sau cu o lingurita, in lipsa acestuia) scoatem tot miezul de pepene, in forme rotunjoare si-l punem intrun bol. Spalam restul de fructe si le taiem in felii, patrate sau cum doreste fiecare. Cele doua grapefruit-uri le stoarcem, sucul se va consuma separate, ca atare, iar cupele le vom folosim.
Umplem cele 6 cupe, cu bucatile de fructe, deasupra lor punem cate o lingurita de miere (obtional) iar pentru decor ramane la fantezia fiecareia.
Eu am folosit o crenguta de menta proaspata si cateva firicele de ciocolata neagra si alba data pe razatoarea mica.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii