O reteta foarte simpla,aspectuasa si sanatoasa
Fructele se spala se zvanta apoi se taie dupa dorinta.Se aranjeaza cupele,de preferinta din sticla cu fructe.Se pregateste jeleul dupa indicatiile de pe ambalaj.Se toarna fiebinte peste fructe.Se lasa sa se raceasca apoi se orneaza cu frisca,sau se pot lasa fara adaos de frisca.Sunt deosebit de aspectuase.
Se consuma in decurs de cateva ore.Daca se lasa pe a doua zi,gustul se pastreaza insa zeama lasata de fructe inmoaie jeleul.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii