Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, sarea si untul. Mixam pana cand obtinem un amestec nisipos. Adaugam 60 ml de lapte si mixam usor.
Separat amestecam ouale cu restul de lapte si cu scortisoara si il turnam peste amestecul de faina. Mixam pana obtinem o crema fina.
Dupa ce vom obtine aluatul de cupcakes, incorporam usor cu o lingura de lemn piureul de dovleac, apoi umplem formele de muffins si le coacem 25 de minute la 170 grade Celsius.
Vom obtine aceste prajiturele aromate si pufoase, pe care le vom transforma in niste cupcakes-uri autentice cu ajutorul cremei ganache.
Pentru crema incalzim frisca (fara a o fierbe), apoi adaugam ciocolata pana se topeste. Lasam amestecul la rece cateva ore apoi il mixam pana obtine o crema fina.
Daca vi se pare prea moluta adaugati un plic de intaritor pentru frisca.
Decoram cu crema ganache.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii