Bate albusurile cu putina sare si zeama de lamaie, apoi adauga treptat zaharul, pana obtii o bezea lucioasa.
Bate cu un tel galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, ca la maioneza, pana se umfla.
Toarna galbenusurile peste bezea si amesteca usor, cu o spatula, apoi adauga coaja de lamaie si extractul de vanilie.
Amesteca faina cu praful de copt si cerne-le peste compozitie.
Amesteca usor cu spatula, de jos in sus, pana se incorporeaza toata faina.
Tapeteaza cu ulei si faina doua tavi dreptunghiulare si imparte compozitia in doua
coace pandispanul la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pentru 40 de minute si poti sa verifici daca este copt cu scobitoarea.
Scoate pandispanul din cuptor si lasa-l la racit in tava, apoi scoate-l pe un gratar sa se raceasca de tot.
La final poti sa-l pudrezi cu zahar pudra sau cacao.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii