Se faramiteaza foile de napolitana, se pune laptele praf, zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se margarina sau untul si se amesteca, de fapt se framanta, se adauga rom dupa gust si consistenta, sa nu se inmoaie amestecul prea mult. La urma se adauga stafide, nuci prajite macinate sau zdrobite (se simt mai bine). Dupa ce se omogenizeaza se poate lasa putin, 10-15 minute, pentru ca napolitanele sa absoarba aromele.
Se fac cugle (bombe) si se dau prin cocos. Daca sunteti dotati cu rabdare, se poate pune o visina (din visinata) la mijloc. In loc de visine se pot pune alune de padure.
Se pot tine la frigider pentru a se intari putin.
Pentru a realiza o cugla mai aspectoasa, mai sferica, se poate modela cu mainile umede...
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii