Se pune la fiert o oala cu apa si deasupra o strecuratoare mare pe care asezam cuburile de carne de vitel. Separat oparim fasolea in apa cu sare si apoi o strecuram si o punem repede in apa rece cu cuburi de gheata ca sa nu-si piarda culoarea verde.Intr-o tigaie punem o ceasca de supa de legume si o lingura de ulei apoi morcovul si ardeiul date pe razatoare,rosia tocata si cuburile de carne de la aburi.Cand sosul scade adaugam laptele si un praf de sare.Cand e gata luam o farfurie alba si asezam gramajoare de fasole verde pe margini apoi in mijloc sosul de legume cu cucburi de carne.Pentru micuta mea care inca nu accepta tecile , am facut efortul de a scoate bobitele verzi din teci si le-am pus peste sos.Asa i-au placut si a zis ca e \'\'deicioasa\'\'(are 2 ani).Pentru cine nu tine diete se poate pune unt peste fasolea oparita si diverse condimente.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii