Cuburi de lamiie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 3 oua, 100 gr zahar, 100 gr faina, 20 gr amidon, 1 lg praf de copt;
  • Umplutura: 10 gr gelatina, 2 oua, 120 gr zahar, 200 ml suc de portocale, sucul de la o jumatate de lamaie, 400 gr branza, 3 lg gem coacaze (se poate inlocui cu orice alt tip de gem)

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu 5 linguri de apa si zaharul, apoi se adaoga albusul batut, faina, amidonul si praful de copt.

Se poate pune deasupra glazura facuta cu zahar si umpic de cacao si 2-3 lg de apa, care se da la fiert pe aragaz pana se topeste zaharul.

Se poate decora cu "caciulite" din frisca sau crema daca mai ramane si deasupra lor feliute f. subtiri de lamaie, taiate pe jumatate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise