Blatul: B ati albusurile cu zaharul,amesteci cu galbenusurile,apoi adaugi faina amestecata cu cacao si praf de copt. Torni compozitia in tava unsa si tapetata si o dai la cuptor timp de 20 de minute.
Siropul: Fierbi apa cu zaharul,pina se topeste acesta,apoi adaugi esenta de rom.Cind blatul s-a racit il insiropezi.
Crema: Prepari budinca conform instructiunilor dupa plic, iar dupa ce ai luat-o de pe foc adaugi si margarina si o amesteci pina se omogenizeaza bine. Torni crema peste blat si o intinzi unform.
Decor: bati frisca si o intizi uniform peste crema. Faci modele cu furculita,apoi o pudrezi cu cacao.
Se taie patratele si se serveste (puteti sa o tineti in frigider daca budinca a iesit prea moale).
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii