Se da casul prin razatoare si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu branza topita.Se sareaza,se pipereaza.Crema obtinuta se intinde pe o tava unsa cu ulei.Foaia sa fie de macar 1 cm.Se acopera si se da la rece 1 h.
Se taie crema cuburi,se infinge fiecare cub intr o scobitoare.
Cu ajutorul scobitorii se tavaleste fiecare cub de cas prin cate o compozitie:marar,boia,piper,verdeata tocata marunt sau alune prajite si pisate.
E un aperitiv delicios.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii