totul se amesteca cu mana pana devine o compozitie omogena apoi formam cu mainile chiftele de forma unei mingi de rugbi sau o alta forma pe care o preferati si se dau prin pesmet; se pot obtine cam 24 buc;
se prajesc in baie de ulei incins tare pana capata o culoare rosietica, nu mai mult de 5 minute pe fiecare parte;
se scutura tigaia usor cu atentie sa nu sara uleiul din ea dar sa se miste chftelele lejer;
se scot incet cu paleta si se aseaza pe hartie absorbanta;
nu uitati sa varsati uleiul rezidual racit, intr-o sticla cu dop sigur inainte de a-l arunca pentru a proteja mediul(apele noastre) de poluare;
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii