Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori.
Punem puțin ulei într-o tigaie, călim legumele, apoi agăgăm o ceașcă de apă și lăsăm să fiarbă vreo 20-25 de minute.
Între timp, pregătim și cușcuș-ul: punem la fiert o cană de apă, lingura de unt și sare, lăsăm sa fiarbă, iar după ce a fiert, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul, apoi acoperim cu un capac și lăsăm să se umfle.
După ce s-au călit legumele, condimentăm, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul. Se poate servi ca atare sau ca garnitură.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii