Pepenele cantalup sau turchestan (foarte aromat) se taie in cuburi, presarindu-le cu 150-200 g zahar.Dupa 30 minute, peste bucatile de pepene se toarna 1/4 l vin.Dupa 1/4 de ora, se adauga 200 ml rom si 1-2 l vin.Se amesteca bine si se toarna in pahare (cu sau fara fructe), lasind loc pentru sifon sau vin spumos.Crusonul se serveste foarte rece.In acelasi fel se prepara crusonul din piersici sau caise.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii