Se spala merele si perele si se usuca.
Se spala merele si perele si se usuca. Se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.
Se amesteca merele si perele cu scortisoara pudra, 100 gr zahar, coaja rasa de portocala cu coniacul si se dau la cuptor.
Se farmiteaza turta dulce.
Se bat albusurile cu zaharul ramas pana ajung la consistenta unei bezele.
Se amesteca turta dulce farmitata cu o parte din bezea.
Se scoate vasul in care s-au copt merele si se pune deasupra turta dulce amestecata cu bezea.
Se tine la cuptor 10 minute, apoi se pune deasupra restul de bezea si se mai tine inca 10 minute.
Desertul se poate servi cald sau la temperatura camerei.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii