Preancalzim cuptorul la 180°C. Ungem cu unt vasul in care pregatim desertul. Punem fructele feliate pe fundul vasului. Presaram scortisoara si zaharul brun, apoi le punem in cuptor pentru 10-15 minute, pana se topeste zaharul si fructele lasa sirop.Intre timp pregatim toppingul amestecand untul rece cu faina si zahar, astfel incat sa arate ca un aluat faramicios. Scoatem vasul din cuptor si presaram firimiturile de aluat. Lasam sa se coaca timp de 35 minute.
O servim cand se raceste cu frisca, inghetata de vanilie sau simpla, asa cum o servesc eu la micul dejun.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii