Crostini cu gorgonzola și roșii cherry, un preparat super gustos, perfect pentru micul dejun sau ca și gustare.
Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava în cuptorul încins la 190 de grade C, până pâinea se rumenește și brânza se gratinează.
Între timp, tăiați roșiile în sferturi și le trageți puțin la tigaie, cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel uscat. Condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți roșiile peste crostini, stropiți cu cremă de oțet balsamic și... savurați!
Poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii