Se pune faina intr-un bol cu drojdia si galbenusurile.
Se framanta,se adauga untul(moale,nu scos direct de la frigider), zaharul si laptele (daca e foarte moale aluatul se adauga putina faina).
Se tapeteaza o tava cu unt si faina se pune 3/4 de aluat inauntru si se intinde direct in tava, se adauga marmelada, jumatate de culoare inchisa, jumatate de culoare deschisa,
Deasupra se modeleaza din aluatul ramas in fasii oblice :).
Se incalzeste cuptorul cu 10 min inainte.
Se lasa la cuptor 30 min, pana devine aurie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii