Il intalnim in majoritatea patiseriilor, dar este mult mai usor si gustos de pregatit acasa, va asigur.
Îl întâlnim în majoritatea patiseriilor, dar este mult mai ușor și gustos de pregătit acasă, va asigur!
Aluatul îl vom întinde puțin și îl vom tăia în doua (pe lungime, astfel încât sa avem doua bucăți dreptunghiulare). Dacă avem doua aluaturi (cum sunt unele pachete) facem asta cu ambele. Tăiem triunghiuri cam cât palma (ne vor ieși maxim 15, în funcție de aluat). Adaugam cașcaval ras sau felii de cașcaval topit și șuncă (cam o felie, dar tăiată în 2-3 bucăți pentru a încăpea), puțin piper și rulam de la baza lata a triunghiului pana la vârful acestuia. Așezăm pe tava cu hârtie de copt, ungem cu amestec de ou și smântână sau lapte. Putem adăuga semințe de susan sau chimen, mac. Lăsăm la cuptor 20-25 de minute la 180 de grade.
Este delicios și foarte ușor de făcut! Se poate servi ca gustare sau aperitiv
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii