Croissant cu prosciutto si wurstel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Croissant cu prosciutto si wurstel

Ingrediente

  • 2 pachete de foietaj din comert
  • 2 galbenuse
  • 1 pachet wurstel
  • 150g prosciutto feliat subtire
  • 100g cascaval ras
  • -seminte de mac

Mod de preparare

Foile rotunde le-am impartit in 4 cu o rotita zimtata,dupa care fiecare sfert de pasta am impartit-o in 2-3 depinde de masura;

Am uns foaia cu galbenus de ou batut cu sare dupa care am asezat deasupra bucati de crenvusti,si alaturi felii de prosciutto cu cascaval ras deasupra;

Le-am rasucit in interior am format cornulete pe care le-am uns cu ou si presarat cu mac;

am asezat cornuletele in tava tapetata cu hartie ,le-am introdus in cuptorul c ald 200°C timp de 10 15 minute maxim;

-se servesc calde!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise