Punem si taiem marunt ceapa si usturoiul si le calim intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri cu ulei.Adaugam pestele taiat marunt si tonul si lasam la foc 5 minute.Apoi punem patrunjelul tocat,sare , piper si laptele . Cand incepe sa fiarba adaugam faina in ploaie si cu ajutorul unui tel invirtim mereu si adaugam faina pina nu se mai lipeste de cratita.Scoatem pe un platou si lasam sa se raceasca.Apoi cu ajutorul unei lingurite luam sin compozitie si facem crochetele.Apoi le trecem prin ou si pesmet si le prajim in ulei incins pe de o parte si alta.Scoatem pe un servet pentru a se scurge de ulei.si servim cu salata.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii