Eu am gasit carne tocata de curcan la sul.Este mai ieftina si gata preparata.Dar bineinteles se poate folosi si piept proaspat si tocat in blender.
Carnea se amesteca cu oua ceapa tocata marunt,sare,piper,usturoi pisat,se formeaza crochetele si se dau prin pesmet apoi se prajesc in ulei incins.
Se taie castravetii cubulete mici,se adauga maioneza,smantana,usturoi pisat,sare,piper,patrunjel si se amesteca.
Se serveste alaturi de cartofi prajiti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii