autor:

Alice85

» » Aperitive

Crochete delicioase by alice

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
Carnea ce ne ramine de la pucero(vezi reteta :) ^^sau fierbem 1 copan intreg bine,bine^^, 1 litru supa ramasa de la pucero sau lapte,faina cit cuprinde,1 cutie cu ton 120 gr,1/2 ceapa tocata marunt,5-6 catei de usturoi, 2 oua mari,300 gr de pesmet,sare ,piper,patrunjel tocat ,500 ml cu ulei de floarea soarelui pt prajit, 4 linguri cu ulei de masline,si un prafulet de nucsoara.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea se scoate de pe oase se taie maruntel.ceapa se prajeste o data cu usturoiul dat prin razuitoare in uleiul de masline.intr-o cratita antiaderenta,pina se caleste .adaugam supa, piperul ,patrunjelul, carnea ,tonul scurs de ulei ,nucsoara,pina incepe sa fiarba si .adaugam in ploaie faina pina nu se mai lipeste de cratita.scoatem pe o farfurie si lasam la racit.apoi facem crochetele le trecem prin ou si pesmet si le prajim in ulei incins pe de o parte si pe alta si scurgem pe un servet.acompaniem cu o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete delicioase by alice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    O bunatate !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Par a fi foarte delicioase!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Foarte interesanta reteta ta! Pare mai simpla decat crochetele mele din bechamel! Felicitari!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      MERSI pentru comentarii,Cely si panseluta.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      bun !!!!!!!!! cel putin asa pare

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Buna draga lumi,sa sti ca nu ma grabesc sa postez retetele,dar nu prea am rabdare... aia e faza :)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Felicitari pentru prezentare!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      delicioase...

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Alice! Ai o prezentare atat de frumoasa! De ce te grabesti sa postezi retete si nu le verifici atat gramatical cat si punctuatia?

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      imi place

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Carnea ce ne ramine de la pucero(vezi reteta :) ^^sau fierbem 1 copan intreg bine,bine^^
  • 1 litru supa ramasa de la pucero sau lapte,faina cit cuprinde,1 cutie cu ton 120 gr,1/2 ceapa tocata marunt,5-6 catei de usturoi
  • 2 oua mari,300 gr de pesmet,sare ,piper,patrunjel tocat ,500 ml cu ulei de floarea soarelui pt prajit
  • 4 linguri cu ulei de masline,si un prafulet de nucsoara.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chifteluţe franţuzeşti