1.Somonul se taie in bucati si se pune intr-un bol cu feliile de paine ,cu amidonul si laptele si se lasa sa se macereze timp de 30 de minute.
2.In compozitia de somon,pe care o amestecam bine, se adauga albusurile de ou batute spuma,50ml.ulei de masline si 20g.mac.Se taie coriandru fin si se amesteca cu aceasta compozitie.
3.Se formeaza crochete ,pe care le trecem prin pesmet amestecat cu restul de mac.
4.Se frig crochetele in ulei incalzit la 180*C pana se rumenesc.Se servesc imediat cu garnitura sau sos , dupa plac.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii