Crochete de somon cu coriandru

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 6 portii):
  • 100g.somon proaspat,
  • 3 felii de paine,
  • 2 albusuri de ou,
  • 50ml. ulei de masline,
  • 200ml. lapte,
  • 1/2 manunchi de coriandru proaspat,
  • 50g. seminte de mac,
  • 1 lingurita amidon alimentar,
  • 100g.pesmet,
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

1.Somonul se taie in bucati si se pune intr-un bol cu feliile de paine ,cu amidonul si laptele si se lasa sa se macereze timp de 30 de minute.

2.In compozitia de somon,pe care o amestecam bine, se adauga albusurile de ou batute spuma,50ml.ulei de masline si 20g.mac.Se taie coriandru fin si se amesteca cu aceasta compozitie.

3.Se formeaza crochete ,pe care le trecem prin pesmet amestecat cu restul de mac.

4.Se frig crochetele in ulei incalzit la 180*C pana se rumenesc.Se servesc imediat cu garnitura sau sos , dupa plac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise