Crochete de pui umplute cu branza

Timp pregatire
40 minute
Crochete de pui umplute cu branza

Ingrediente

  • 500 g piept de pui tocat
  • 100 g brânză grasă şi uscată/caşcaval, dată pe răzătoare
  • 50 g unt
  • 4 linguri pesmet
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 500 g fasole verde (proaspătă sau congelată)
  • 1 ardei gras roşu
  • sare, piper după gust
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Am asezonat carnea cu sare şi piper măcinat. Brânza, pătrunjelul şi untul le-am amestecat bine. Am obţinut o pastă din care am format sfere cu diametrul de circa 2 cm. Sferele le-am aşezat pe o farfurie peste care am întins folie alimentară şi am introdus la congelator pentru 10 minute.

Apoi, fiecare sferă de brânză am „îmbrăcat-o” în carne tocată, i-am dat forma dorită şi am tăvălit-o prin pesmet. Am pus ulei în vasul de la Philips Multicooker. Apăsând butonul „Menu”, am ales opţiunea „Fry” (prăjire). Apăsând butonul „Cooking time” (timp de gătire), am ales „20 minute”. Am apăsat butonul „Start” şi am introdus în vas crochetele, pe rând. Am închis capacul aparatului şi m-am dus să îmi verific mailul, în timp ce aparatul s-a ocupat singurel să pregătească minunatele crochete.

Când timpul a expirat, aparatul m-a anunţat printr-un clinchet plăcut. Am apăsat butonul „Off” (de oprire) şi am scos crochetele pe o farfurie. Am scos uleiul şi am spălat vasul, l-am şters bine şi l-am pus la loc în aparat. Am turnat înăuntru 3 linguri de ulei. Am apăsat butonul „Menu” (meniu), am ales opţiunea „Fry”, iar timpul de gătire (butonul „Cooking time”) l-am setat la 10 minute.

Apoi am apăsat butonul „Start”. Am introdus legumele, am închis capacul aparatului Philips Multicooker şi m-am dus să răspund la telefon. Când aparatul m-a anunţat că legumele sunt gata, am apăsat butonul „Off”, am deschis capacul, am scos legumele şi le-am aşezat pe farfurie, alături de crochete. Masa este gata!

Reteta pregatita de Simona, @cofetardeocazie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise