se curata dovlecelul, morcovul si cartofii si se dau separat pe rozatoare, se taie ceapa marunt, se presara dovlecelul ras cu foarte putina sare si-l lasi sa se scurga, apoi se amesteca cu morcovul, cartofii si ceapa, se adauga 1 lingura de faina, apoi condimentul maggi si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, apoi se formeaza crochete de un deget grosime si 3-4 cm lungime, pe care le dai prin faina si se prajesc in ulei incins.Dupa ce se prajesc toate crochetele, se prepara sosul :se spala rosiile, se dau prin rozatoare si se inabuse cu putin ulei.Se adauga sarea dupa gust, zaharul, mustarul, se mai lasa cateva clocote si se ia de pe foc.Se adauga smantana si patrunjelul tocat.Crochetele se servesc alaturi de sos.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii