Crochetele - Se taie covrigeii sarati in bucatele de 1 cm. Se da laptele in clocot, se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu ouale batute si se toarna peste covrigei.
Patrunjelul tocat si ceapa taiata marunt se prajesc in putin unt si se incorporeaza in compozitia cu covrigei. Se sareaza, se pipereaza, se adauga nucsoara rasa si se face un sul de circa 5 cm grosime. Se inveleste sulul intr-un stergar de bucatarie, se leaga la capete cu sforicica, se aseaza intr-un vas cu apa fierbinte si se fierbe - direct pe flacara sau pe baie de apa - circa 30 de minute.
Se scoate sulul din apa, se lasa sa se raceasca putin si se taie felii groase cat degetul, care se prajesc pe ambele parti in untul ramas. Ciupercile: Se curata, se taie in patru si se prajesc in uleiul incins. Se adauga ceapa tocata si se prajeste si ea putin, dupa care se incorporeaza frisca nebatuta si smantana, se dau intr-un clocot si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun pe un platou crochetele si ciupercile, se presara peste ele coditele de ceapa verde taiate rondele si se servesc imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii