Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert.
Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert. Carnea tocata se pune la calit. Razuim branza pe razatoarea cea mare. Cand cartofii au fiert, ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Razuim, de asemenea, si cartofii pe razatoarea cea mare, apoi se adauga branza, 3 oua, patrunjelul tocat marunt, sare, piper dupa gust. Se adauga si carnea tocata calita.
Amestecam pana cand obtinem un aluat omogen. Separat, se pune pe o farfurie faina, iar pe alta farfurie pesmetul. Intr-un bol, batem restul de oua.
Modelam cu mana bilute din compozitia de mai sus, pe care le trecem prin faina, ou si pesmet.
Se incinge o tigaie cu lei si se prajesc crochetele.
Se scot pe un servetel absorbant, pentru a absorbi surplusul de ulei.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii