Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare,apoi se trec sub jet de apa rece. Se lasa sa raceasca, se curata, iar apoi se dau prin masina de tocat carne,sau la robot. Se amesteca cu oul, faina, bicarbonatul amestecat in faina, untul, se adauga sare si piper dupa gust se framanta bine pe planseta. Se fac crochete rotunde sau lunguiete (cum va plac) se tavalesc prin susan si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu smantana.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii