Cartofii se coc, se face un piure consistent, cu unt, fara lapte, se adauga drojdia, branza rasa, sarea, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma si faina cat cuprinde, ca sa iasa un aluat potrivit de tare. Se lasa sa creasca. Se intinde, apoi, o foaie de circa 1 cm grosime, care se taie cu paharul.Rondelele se lasa din nou sa creasca si se prajesc in unt. Se servesc, fierbinti, presarate cu cascaval sau svaiter ras.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii