Se pun cartofii la fiert intr-o oala cu apa si sare.Intre timp batem cele 3 oua intr-un castron cu sare si un pic piper. Patrunjelul il spalam bine si il uscam ,dupa care il tocam marunt si il adaugam peste oua.Branza se framanta cat mai bine si se adauga si aceasta peste oua. Se amesteca bine si se rezerva.Cand cartofii sunt fierti,ii lasam un pic la racit si cand se pot curata de coaja ii facem piure. Turnam piureul de cartofi peste oua si branza.Amestecam bine pana se formeaza o pasta care se poate modela usor cu mana.Formam crochetele dupa placul nostru si le dam prin faina. Le prajim in ulei incins pe ambele parti .Se servesc ca aperitiv sau garnitura la carne.Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii