Crochete cu sunca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 150 gr faina
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca de praga
  • 3 oua
  • 100 gr pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spala cartofii si fierbe-i in apa cu sare; cand sunt fierti curata-i de coaja si trece-i prin masina de tocat carne.

Amesteca cu un ou, cascavalul ras, sunca taiata cubulete, sare si piper.

Dupa ce s-au incorporat, presara 100 gr faina si framanta pana obtii un aluat potrivit.

Aluatul astfel obtinut fa-l sul si imparte-l in bucati lungi.

Trece crochetele prin restul de faina apoi prin ouale batute si pesmet dupa care rumeneste-le in baie de ulei.

Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le cu sos picant.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise