Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Luam cate putin din dovlecelul ras intre maini si il stoarcem bine de zeama ce au lasat-o.
Cascavlul il radem si il punem peste dovlecei.
Ouale le batem spuma, apoi le turnam peste dovleac impreuna cu faina, mararul, sare si piper dupa gust.
Usturoiul il curatam, il pisam si il adaugam si pe el.
Amestecam bine intreaga compozitie.
Ungem o taga cu margarina si asezam hartie de copt.
Luam cate putina compozitie si o modelam ca niste degete mai groase.
Le asezam in tava cu putin spatiu intre ele.
Introducem tava in cuptorul incins.
Lasam crochetele pana prind o culoare maronie, dar nu prea inchise ca le ardeti.
Cand sunt gata le scoateti la racorit.
Pot fi servite atat calde cat si reci.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii