Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei la inchins si apoi faina. Se amesteca pina ce incepe sa se inchida la culoare. Se da de pe foc si se adauga laptele amestecind continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se potriveste de sare. Se adauga de asemenea si carnea trecuta prin mixer in prealabil. Totul trebuie sa fie ca o crema moale, pentru ca la rece se intareste. Se lasa intr-o farfurie sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se formeaza cu o lingurita crochete de marimea unor nuci care se trec prin ou bautut si apoi prin pan rallado. Se pot pastra in congelator si apoi se prajesc in ulei.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii