Crispy cu orez

Pietul de pui il taiem fasii si presaram putina sare si piper.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Crispy cu orez

Ingrediente

  • Pentru crispy
  • Piept de pui dezosat 1 buc
  • Oua 3 buc
  • Fulgi de porumb fărâmițati
  • Pesmet 1 lingura
  • Sare
  • Piper
  • Pentru orez
  • Orez 1 cana
  • Ceapa 1 buc
  • Morcov 1 buc
  • Gogoșar 1buc
  • Verdeața
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Pietul de pui il taiem fâșii si presaram putina sare si piper. Intr-un bol spargem cele 3 oua le batem impreuna cu putina sare si o lingura de pesmet. Trecem fâșiile de piept prin compoziția rezultata apoi prin fulgii de porumb si prajim in ulei incins.

Pentru Orez

Intr-o oala punem o ceasca mica cu ulei in care adaugam ceapa tocata marunt, așteptăm sa devina trasparenta, apoi adaugam legumele taiate putin mai mari. Adaugam o cana cu apa, sare si piper. Lasam sa fiarba. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam orezul si 3 cani cu apa. Lasam sa fiarba. Potrivim de sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise