Încingeti cuptorul la 220°C. Într-un castron, amestecati ouale cu un praf de sare si
piper, apoi adaugati patrunjelul, coaja si zeama de laimâie si parmezanul. tocati mai
mare jumatate din creveti, restul Iasati-i Întregi si adaugati-i pe toti în castron.
Intr-un vas mic pentru cuptor, antiaderent, încalziti untul cu niste ulei pâna începe
sa faca spuma, apoi adaugati amestecul de mai sus. Amestecati usor cu o lingura
timp de un minut, pe foc mediu, apoi puneti vasul în cuptor. (De multe ori, frittata
este lasata sa se coaca foarte bine, dar cu prefer sa o las în cuptorul Încins ceva mai
putin, ca sa fie usor rumenita deasupra, iar la mijloc coapta, dar nu complet.)
Coaceti-o circa 4-5 minute, pâna când se rumeneste usor - va creste putin si va fi
delicios de usoara. Presarati deasupra ardeiul iute si transferati frittata pe un
platou. E nemaipomenita cu o salata simpla de rucola, niste pâine buna si vin.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii