1. Se spala bine cartofii, se invelesc cu tot cu coaja intr-o folie de aluminiu si se introduc in cuptor timp de 1 ora, la 180°C.
2. Intre timp se pregateste sosul.Se toaca ceapa si ardeiul.
3. Intr-o cratita, se pune ceapa, ardeiul, se amesteca cu ghimbirul macinat si se caleste cu putin ulei de masline timp de 2 minute.Se adauga rosiile si curry.Se presara sare, piper, putin zahar si se toarna sucul de lamaie.Se acopera totul cu un capac si se lasa sa fiarba timp de 20 minute.
4. Se scot cartofii de la cuptor si se taie in 3, pe lungime.
5. Intr-o tigaie, se amesteca untul cu putin ulei de masline si se rumenesc crevetii.Se condimenteaza cu sare, piper si chimen.
6. Pe fiecare bucatica de cartof se pune putin sos si cate un crevete. Se serveste imediat.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii