Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Ingrediente

  • Pentru 3 portii :
  • 12 bucati creveti pane congelati
  • 8 linguri mancare de mazare
  • 3 minitarte de mamaliguta
  • 1 lamaie
  • 2 rosii mici
  • 2 frunze de patrunjel
  • Crevetii ii prajim in ulei de palmier, la 180˚ timp de 3’ dupa care ii scosatem pe prosop absorbant.

Mod de preparare

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4 bucati de creveti , taiem feliute de lamiesi le asezam peste crevete. Pentru décor, adaugam cate jumatate de rosioara si frunze de patrunjel.

Dam farfuria 3’ la incalzit in cuptorul cu microunde inainte de servire.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise