1. Într-un castron, se amesteca 1 1/2 lingurita de boia iute, 3/4 lingurita de coriandru, 1/4 lingurita de ghimbir si 1/4 lingurlta de sare. Se adauga rosiile taiate, pasta de rosii, hreanul, otetul, mierea si jalapeno. Se pun la frigider pâna la utilizare.
2. Într-un castron mare, se amesteca restul de 2 lingurite de boia iute, 1 lingurita de coriandru, 1/2 lingurita ghimbir si 1/4 lingurita de sare. Se adauga crevetii si se amesteca bine Se adauga uleiul de masline si se amesteca din nou.
3. Se incalzeste in prealabil gratarul. Se frig crevetii la 15 cm de flacara, 2 minute pe fiecare parte sau pâna sunt facuti. Pentru servit. se asaza un morman de sos În centrul fiecareia din cele 4 farfurii si se aranjeaza crevetii de jur imprejur.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii